De kracht van edelstenen

We kunnen diep geraakt worden door edelstenen. En dat is niet alleen omdat we deze oeroude stenen zo mooi vinden. Ze kunnen ook krachten bezitten die ons kunnen helen en helderheid kunnen geven.

Edelstenen zijn vaak oeroud; soms zelfs ouder dan de mensheid. En al die tijd dat het schijnbaar passief en levenloos in de aarde lag te schitteren, diep weggestopt onder de grond, wisselde het continu energie uit met zijn omgeving. Warmte en licht raakten het aan, gingen erdoorheen en ondergingen een verandering.

Juist in deze moderne, hectische tijd kunnen edelstenen en hun hoge vibraties ons helpen om stil te worden en te gronden. De stenen helpen ons om meer balans aan te brengen in ons leven, blokkades op te heffen en ervoor te zorgen dat onze levensenergie beter gaat stromen.

Je kunt edelstenen een mooi plekje geven in huis of op je bureau, of ze bij je dragen, als sieraad, of gewoon los in je tas of broekzak. Zo kunnen kristallen je helpen om mindful in het leven te staan. Door een kristal vast te houden, verleg je namelijk de aandacht van je hoofd naar je lijf.

Alleen maar een steen neerleggen of dragen en wachten op een wonder kan iets moois brengen, maar de kans is groter dat het zal tegenvallen. Het meeste resultaat bereik je als je een edelsteen gebruikt om je te helpen bij het bekrachtigen van een affirmatie of intentie; een positief geformuleerde boodschap die je jezelf wilt meegeven.

Tijdens onze retreat op Ibiza (8-12 oktober 2022) gaan we ook werken met edelstenen. Je krijgt een prachtige voor jou persoonlijk uitgekozen edelsteen. Iedere edelsteen heeft haar eigen werking, maar je kan deze werking versterken door er een specifieke intentie aan te geven.

Tijdens de openingsceremonie ga je jouw edelsteen programmeren met jouw intentie. Edelstenen reageren sterk op intenties en subtiele energieën. Jouw edelsteen ‘reist’ de hele retreat met je mee. Tijdens de workshops en rituelen draag je jouw steen bij je. Je zult op een bijzondere manier gaan ontdekken wat de edelsteen voor werking op jou heeft vanuit mijn passie vertel ik wat je met edelstenen kunt en hoe je ermee kunt werken. Je krijgt na afloop een mooi boekje mee als naslagwerk.

Ik ontmoet je graag mooi mens. ♥