VOOR BEDRIJVEN

Fémes Zakelijk

Duurzame inzetbaarheid is toe aan een Holistische visie.

Onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid zijn sterk met elkaar verbonden. Dat betekent dat alleen focussen op gezonde voeding en beweging niet genoeg is om ons welzijn te verbeteren. Beweging, ontspanning, slaap, voeding, energie, sociaal en financieel welzijn zijn belangrijke factoren die bepalen hoe we ons voelen. Werknemers die gezond en energiek zijn presteren beter op de werkvloer. Je hebt er als werkgever dus veel aan om te investeren in het welzijn van je werknemers. Naast dat je een positieve impact op de levens van anderen maakt, verbetert het ook de productiviteit op de werkvloer, wat tot betere bedrijfsresultaten kan leiden.

Vind je duurzame inzetbaarheid belangrijk, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ontwikkelen werknemers zich alleen op cognitief gebied? Misschien heb je al van alles geprobeerd, maar lukt het maar niet om structureel verandering aan te brengen?

Met Fémes haal je de juiste kennispartner in huis om jouw organisatie te transformeren naar een duurzame werkgever die klaar is voor de toekomst. Wij bieden opleidingen, cursussen, sessies en coachingstrajecten gericht op de mentale gezondheid en op het emotioneel welzijn van mensen.

Onze workshops, cursussen en trainingen kunnen zowel individueel als in groepsactiviteiten worden geboekt. Of wat dacht je van het inrichten van een Energyroom binnen jouw bedrijf of het organiseren van holistische vitaliteitsdagen. Wij komen op locatie.

We bekijken graag je wensen en hoe we ons aanbod op jouw wensen kunnen afstemmen.

femes zakelijk, femes spiritual center