Reiki-oefenavonden

Oefenavonden

Heb jij een Reiki 1, Reiki 2 of Reiki 3 graad behaald? Wil je graag (weer) wat gaan oefenen, leren en ervaren? Dan ben je bij ons van harte welkom om de oefenavonden bij te wonen. Op deze avonden ga je kijken wat de thema’s zijn op dit moment voor jou. Je gaat oefenen met het geven van een Reiki behandeling en zo leer je wat er nog aandacht gegeven mag worden. We gaan samen de diepte in waar dat nodig is.

We werken in tweetallen waarbij de een Reiki geeft en de ander ontvangt. Hierop zal er op een positieve manier feedback gegeven worden. Wij zullen ondersteunen bij de behandelingen die gegeven worden aan elkaar. Deze avonden dragen bij aan jouw ontwikkeling en worden als erg prettig ervaren vanwege de persoonlijke ondersteuning.

Wat gaan we doen?

Aan de slag met de basis zoals onder andere:

  • Aarden
  • Chakra’s voelen en opschonen
  • Blokkades voelen en opschonen

Bezig zijn met je eigen proces:

  • Blokkades en belemmeringen worden opgeruimd op alle niveaus; fysiek, emotioneel, mentaal energetisch, en spiritueel, waardoor je energie nog beter doorstroomt.
  • Je kan weer gerichter door met de doelen die je voor jezelf hebt

Raak (weer) vertrouwd met behandelingen geven en leer Reiki behandelingen beter te ontwikkelen:

  • Hoe voelt het nu in mijn lijf als ik de ander behandel?
  • Waar zijn de blokkades en hoe kan ik die opschonen?
  • Hoe kan ik de ander in zijn of haar kracht zetten?
  • Hoe ga ik om met de emoties die vrij komen?

Zo zal er deze avond nog meer aan de orde komen. De avond wordt telkens afgestemd op wat er nodig is. Hierdoor zullen er per avond andere thema’s zijn waar jij aan gaat werken. Het zijn praktische avonden met veel handvaten zodat je weer door kunt met Reiki voor jezelf en/of voor anderen. Naast dat het praktijk gericht is wordt ook de prettige sfeer, de persoonlijke en holistische aanpak enorm gewaardeerd. Het is ook een heerlijke avond waar rust, aandacht en liefde samenkomt in een tijd helemaal voor jezelf. We beginnen de avond met een inzichtkaart en begeleiden een heerlijke meditatie met klankschalen voordat we aan de slag gaan. Je bent van harte welkom op de volgende oefenavonden:

(Momenteel zijn er geen oefenavonden gepland).

Groepsgrootte

De Reiki oefenavonden worden gegeven op de prachtige en sfeervolle locatie: Yogalein Vught (Lidwinastraat 53). Wij geven de avonden aan groepen van 6 tot maximaal 12 personen, zodat er veel aandacht voor jouw proces is en voldoende ruimte voor vragen, ook tijdens de behandeling die je geeft.

Kosten

De kosten van een Reiki oefenavond bedragen € 20,- en de duur van deze avond is +/- 2.5 uur van 19.15 tot 22.00 uur (vooraf aanmelden info@femesspiritualcenter.com).

Antonie Janssen (Reiki Master / Reiki Trainer) en Annet Sjoorda (Reiki Master / Reiki Trainer)

Antonie Janssen