reikimaster

CURSUS

Reiki 3

Reiki 3A wordt ook wel de Master genoemd. Om je Master te behalen is het erg belangrijk dat je al veel met Reiki hebt gewerkt. Je gaat nu echt de diepte in, op alle niveaus. Je bent toe aan Reiki 3 als het een grote rol speelt in je leven en je zeker weet dat je Reiki blijft toepassen en gebruiken.

Hoe ziet de dag eruit
In Reiki 3A krijg je 1 inwijding en leer je te werken met het vierde symbool. Hiermee rond je in feite je Reiki-opleiding voor jezelf af. Je intuïtie versterkt zich nog meer.

Je kunt de heling op alle niveaus (tegelijkertijd) inzetten; fysiek, energetisch, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je integreert alle niveaus met elkaar. Dit betekent dat je holistisch werkt. Je leeft hiermee vanuit een hoger bewustzijn.

Programma Reiki Master:
De Reiki 3A cursus bestaat uit 3 dagdelen: 1 dag en een terugkomavond- of ochtend. Het terugkomdagdeel wordt ongeveer 3 weken na de cursus ingepland.

Groepsgrootte:
Maximaal 3 personen, zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven. Tevens is er voldoende tijd en ruimte voor vragen. In overleg is ook een privécursus mogelijk.

Tarief:
De investering in jezelf kost € 450,00. Dit is inclusief: informatiemap, drinken, versnaperingen en terugkomavond of -ochtend. Tevens ontvang je aan het einde van een cursus een certificaat dat je bent ingewijd in de Reiki 3A volgens het Usui System of Natural Healing.