trancereis, krachtdier, femes spiritual center

Trancereizen met je krachtdier

Trancereis met je krachtdier

Wil jij jouw krachtdier ontmoeten? Daarvoor geef ik een meditatie “op reis met je krachtdier”. In deze trancereis ontmoet je je krachtdier en maak je samen een mooie en bijzondere reis.

Op het geluid van de sjamanendrum – die de hartslag van Moeder Aarde symboliseert – breng ik je met je ogen dicht, liggend op een matje onder een lekker warm dekentje, via een geleide meditatie naar een plek, waar je je krachtdier ontmoet.

Verbonden met de aarde

Terwijl jij ligt en diep verbonden bent met de aarde, creëer ik eerst een heilige ruimte waarin wij gaan reizen. Dit doe ik door te zuiveren, het aanroepen van de elementen en de windrichtingen. Ik begeleid je via mijn sjamanendrum en stem af om in een diepe ontspanning te komen en deze trancereis te maken. Deze kan een belangrijke boodschap voor je hebben en is altijd liefdevol. Daarna mag je reizen, voelen, zien en vooral ontspannen.

Een trancereis is een bijzondere ervaring om mee te maken. Het is een sessie waar je, onder begeleiding van de drum, een reis maakt met je bewustzijn en tijdens de trancereis kun je inzichten en wijsheden verkrijgen die aanwezig zijn in je onderbewustzijn en/of de ongeziene wereld. Zo kunnen er ook berichten van gidsen, engelen en/of spirits doorkomen. Je kunt deelnemen aan de trancereis met of zonder ervaring. Hoe vaker je trancereizen maakt hoe makkelijker het gaat. Na afloop delen we onze ervaringen met een kopje thee en een healthyfoodie.

Duur: +/- 2 uur (10.00 uur tot 12.00 uur).

Je doet makkelijke kleding aan, je neemt een lekker warm dekentje en kussentje mee. Er ligt een heerlijke schapenwollen yogamat voor je klaar.

Ik ontmoet je graag mooi mens ❤

* €25 euro p.p. (vooraf aanmelden)

* 24 uur van te voren kun je kosteloos annuleren. Hierna wordt het volledige bedrag alsnog in rekening gebracht.

* Onze workshops kunnen ook als groepsactiviteiten geboekt. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Meer info: info@femesspiritualcenter.com