Energetische massage | Reiki Den Bosch | Reiki Vught | Reiki 's-Hertogenbosch

Fémes ontspanningsbehandeling

De Fémes ontspanningsbehandeling is een fysieke ontspanningsmassage met Reiki en klankschalen.

In deze moderne wereld waarin haast en stress vaak overheersen, hebben mensen vaak behoefte aan een oase van rust en inzicht.

De letters Fémes staan voor: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel (holistisch). De Fémes ontspanningsbehandeling richt zich op jou als mens in zijn geheel en creëert balans en een diepgaande connectie tussen lichaam, geest en ziel.

Ontdek de helende kracht van de Fémes ontspanningsbehandeling bij Fémes Spiritual Center. Deze behandeling is door Fémes ontwikkeld. Naast de ontspanningsmassage komen aan bod: holistic pulsen, Reiki en klankschalen. Verder werken we met essentiële olie en edelstenen, hiermee versterken we de energie en de werking van de massage, zodat er meer balans ontstaat tussen lichaam en geest.

Bij Fémes Spiritual Center geloven we in de kracht van energetische heling om blokkades vrij te maken en de natuurlijke stroom van levensenergie te herstellen. De Fémes ontspanningsbehandeling is doordrenkt met intentie, zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van elke individuele cliënt. Of je nu op zoek bent naar verlichting van fysieke pijn, emotionele spanning wil loslaten, of gewoon wil genieten van een diepe ontspanning, wij bieden een helende reis naar welzijn en vernieuwing.

Ontdek hoe deze transformerende ervaring jou kan helpen om in balans te komen, te genezen en te bloeien.

Tarieven

De Fémes ontspanningsbehandeling is een fysieke ontspanningsmassage met Reiki en klankschalen. Hierdoor krijg je energie met een lichamelijke- en geestelijke ontspanning.

Duur 75 minuten
Prijs € 65,–