FÉMES CREW

Over ons

Wij zijn Antonie en Monique van Fémes Spiritual Center.
Ons centrum is een warme, fijne, liefdevolle plek waar iedereen welkom is.

IK BEN

Antonie

Ik ben Antonie Janssen, HBO-gediplomeerd Holistisch Therapeut, Coach, Reiki Master en Trainer. Daarnaast geef ik Reiki cursussen. Ik ben eigenaar van Fémes en heb mijn praktijk in Vught (vlakbij Den Bosch).

Door Reiki te leren en toe te passen begon ik het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te (h)erkennen.

Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch
Over ons, monique, Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch

Ik ben

Monique

Ik ben Monique Janssen, coach, Reiki Master en Reiki Trainer, klankschaal, energetisch massage, lichtwerker.

Vanuit de passie voor leven heb ik vele mooie paden bewandeld, mogen ervaren en vele vormen mogen leren om steeds terug te kunnen keren naar mijn eigen  essentie.

Mijn reis begon na het lezen van het bijzondere boek de Celestijnse belofte. Rond mijn 25ste onderging ik voor het eerst een reiki behandeling en dat heeft me nooit meer losgelaten. In de daarop volgende jaren heb ik mijn reiki I en II behaald en 10 jaar later heb ik mijn master gehaald.

In de tijd daartussen ben ik in aanraking gekomen met intuïtieve ontwikkeling en ben ik de 4-jarige opleiding gaan doen bij het instituut Mens en intuïtie in Amersfoort. Intuïtieve ontwikkeling/Healing/Reading/Lightworker.

CURSUSSEN & WORKSHOPS

Laad jezelf op

Gedurende het jaar biedt Fémes Spiritual Center diverse cursussen en workshops aan. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of workshop van je keuze.

Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch | blog

Fémes is een warme, fijne liefdevolle plek, waar iedereen welkom is.