energieoplaadsessie, reiki den bosch, reiki vught, reiki 's-hertogenbosch

Energieoplaadsessie

Energieoplaadsessie

Heb je van die dagen waarop het voelt alsof je constant in de hoogste versnelling staat? Tussen werk, sociale verplichtingen, en het bijhouden van je gezondheid en welzijn, kan het soms moeilijk zijn om tijd voor jezelf te vinden. Maar wat als je een manier zou kunnen ontdekken om jezelf op te laden en weer in balans te brengen?

Energie opladen

Bij Fémes Spiritual Center bieden we een unieke en verkwikkende ervaring aan: de Energieoplaadsessie. Gedurende een 2,5 uur durende sessie dompelen we je onder in een rustgevende en helende omgeving, waarbij we verschillende praktijken combineren om je energie weer in balans te brengen.

Tijdens deze sessie verwelkomen we je met een rustgevende kop thee en een smakelijke versnapering, waarna we beginnen met een geleide meditatie om je geest te kalmeren en te centreren. Vervolgens trek je een inzichtkaart om dieper inzicht te krijgen in je innerlijke wereld en persoonlijke groei. Daarna ervaar je de kracht van edelstenen tijdens een oefening die gericht is op het harmoniseren van je energieveld.

Klankschalen en Reiki

Maar dat is nog niet alles – we nemen je ook mee op een sonische reis met behulp van klankschalen, die bekend staan om hun vermogen om diepe ontspanning en heling te bevorderen. En tot slot, ontvang je een verkwikkende dosis Reiki, een eeuwenoude Japanse techniek voor energetische genezing, om je lichaam, geest en ziel te voeden en te revitaliseren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze verrijkende ervaring? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en reserveer je plek voor een komende sessie. Geef jezelf de tijd en ruimte om te herladen en te bloeien met onze Energieoplaadsessie bij Fémes Spiritual Center.

Lijkt je dit fijn om een keer te ervaren? Dan nodig ik je graag uit. Neem contact met ons op!