WANNEER EN WAAR?

Agenda

Welkom bij de agenda van Fémes Spiritual Center, jouw bron voor boeiende en verrijkende spirituele evenementen, workshops en bijeenkomsten. Onze agenda is gevuld met een divers aanbod van activiteiten die zijn ontworpen om je te ondersteunen en te inspireren op je spirituele reis. Of je nu op zoek bent naar verdieping in meditatie, het verkennen van energiewerk, het leren van nieuwe technieken voor persoonlijke groei, of gewoon wilt deelnemen aan een gemeenschap van gelijkgestemde individuen, je vindt het allemaal hier.

Bekijk onze agenda

Ontdek een scala aan evenementen die worden aangeboden door toegewijde en ervaren facilitators. Van meditatie- en yogalessen tot workshops over kristalhealing en spirituele groeicirkels, er is voor elk wat wils. We geloven in het belang van het samenbrengen van gelijkgestemde zielen om te leren, te groeien en te delen in een veilige en ondersteunende omgeving.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze laatste evenementen en schrijf je in voor de activiteiten die resoneren met jouw spirituele reis. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Fémes Spiritual Center en samen te komen in gemeenschap, groei en transformatie.

Reiki Cursussen 2024

Reiki graad 1

26 januari (VOL)

8 maart (VOL)

5 april (VOL)

17 mei (VOL)

21 juni (VOL)

5 juli (2 plekken)

6 september (1 plek)

11 oktober (2 plekken)

8 november (2 plekken)

6 december (3 plekken)

Reiki graad 2

22 maart (VOL)

7 juni (VOL)

20 september (2 plekken)

22 november (3 plekken)

Cursus werken met klankschalen

Basiscursus werken met klankschalen

Vrijdag 19 januari (VOL)

Vrijdag 23 februari (VOL)

Zondag 20 oktober (3 plekken)

Cursus klankschaalmassage

Oktober 2025

agenda, schedule, reiki den bosch, reiki vught, reiki 's-hertogenbosch