PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, GROEI & TRANSFORMATIE

Fémes Retreats

Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch

FÉMES HOLISTIC RETREAT IBIZA OCTOBER 7-11 ❤

“Vakantie voor je ziel.”

Heb jij behoefte aan kalmte in je hoofd en meer balans in je leven? Door de huidige onrust in de wereld en alles wat je als individu meemaakt, is het soms een behoorlijke uitdaging. En dat kan je af en toe te veel worden. Een Retreat voor een moment van rust zonder alle dagelijkse prikkels en routine. Het is heerlijk om de online wereld te laten voor wat die is en fysiek samen te komen met anderen mensen die net als jij een persoonlijke zoektocht ondernemen en jou een vorm van steun en energie geven die je verder helpen in je proces. Tijd voor jezelf, even onbereikbaar zijn, daar heb je nu behoefte aan. Want hoe gaat het met JOU? Wat wens jij JEZELF?

Ervaar het unieke Holistic Retreat met de beste teachers op Ibiza!

In de ongerepte Spaanse natuur wordt een Holistisch programma voor je samengesteld door een multidisciplinair team van professionals. 4 dagen lang koppel je je even helemaal los van je bekende omgeving en creëer je blijvende verbetering in je gezondheid en welzijn. En juist het najaar is een heel fijn seizoen voor een verblijf op Ibiza. We doen alle activiteiten lekker buiten. Ibiza is een waar paradijs voor iedereen die op zoek is naar verstilling, reflectie en persoonlijke ontwikkeling. Alles is tot in de puntjes verzorgd en je wordt ontzettend goed en liefdevol begeleid gedurende deze journey. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij.

 • Wanneer? zaterdag 7 tot woensdag 11 oktober 2023
 • Waar? een charmante villa in de natuur van Sant Josep de Sa Talaia, een groene oase van rust
 • Wat? een 4-daags programma met o.a. meditatie & visualisatie, yoga, cacao ceremony & breathwork, Reiki & klankschalenmeditatie en mindfulness oefeningen We leren je rituelen die je blijvend kunt toepassen in je leven die zorgen voor een stabiele verbinding met je lichaam, geest hart en ziel. Daarnaast kom je ook nog eens op de meest prachtige plekken van het eiland en word je verwend met heerlijk, gezond eten! Een onvergetelijk Retreat met een groep mooie vrouwen. Een fantastische plek waar je ontspanning, aandacht en liefde vindt in een tijd helemaal voor jezelf

4 dagen volledig verzorgd | 7 tot 11 oktober 2023 | overnachting in een luxe villa | € 950,00 p.p. 

Inclusief:

 • Persoonlijk intake gesprek
 • 4 overnachtingen in een luxe villa, met een prachtige botanische tuin en een heerlijk zwembad met ligbedden (zuid-west kust)
 • Ontbijt, brunch en uitgebreid diner (healthy food)
 • Dagelijks gezonde snacks en onbeperkt vers fruit
 • Openingsceremonie met intenties, loslaatritueel en inzichtskaarten
 • Dagelijkse yoga, meditatie & visualisaties
 • Sacred Cacao Ceremony & Conscious Connected Breathwork
 • Kennismaking met Reiki, edelstenen, klankschalen en hun magische werking
 • Strandwandeling en meditatie Es Vedra
 • Sjamanistische Trancereis
 • Praktische tools en inspiratie om jouw opgedane inzichten toe te passen in je dagelijkse leven
 • Mooi handboek voor naslagwerk

Los bij te boeken tegen extra betaling:

 • Massage
 • Reiki sessie
 • Klankschaalmassage

Niet inbegrepen: vlucht, transfer van/naar het vliegveld, reis- en annuleringsverzekering. De villa ligt op 10 km afstand van Ibiza Airport.

Fémes Crew

antonie

Antonie Janssen

Founder & Company Owner Fémes, Holistic Healer, Reiki Master / Reiki Trainer, Klankschaalmaster, Family Constellations

web  instagram

Nicole (chef-kok Fémes Retreats)

Nicole is tevens Reiki Master, Breathwork Practitioner, Energy worker en verdiept zich al bijna dertig jaar in Oosterse filosofie en spiritualiteit.

Kelly Harbering

Kelly Harbering

Bewustzijnscoach en begeleidt groepen tijdens mindfulness hikes. Is gespecialiseerd in het geven van zachte Yin Yoga lessen, Slow Flow en meditatie.

Over ons, monique, Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch

Monique Janssen

Reiki Master / Reiki Trainer, Shamanic Healer, Energetische Masseuse, Lightworker, Klankschaalmaster

Annet Sjoorda

Annet Sjoorda-Sastra

Reiki Master teacher, Healer, Trainer meditatie en balans lessen. Docent voor Opleiding Masseur. Energetische en intuïtieve massage de CHAKRA massage.
Thaise Sabaaydi stempel massage, Lomi Lomi massage, Indonesië Ancestrale, Access bars, klankschaalmassage.

Praktijk: Indigo Massage

web

Fotogalerij

797DC010-9E9D-450F-B282-2B0630C3C445-300x300
4B6C0119-D7D5-4167-A418-9F7C1559B542-300x300
IMG_5873-300x300
IMG_5872-300x300
IMG_5871-300x300
IMG_5870-300x300
IMG_5869-300x300
IMG_5868-300x300
CD68FC16-AA2B-4708-A536-F5E66427B3DC-300x300
blog | ervaringen | reiki | reiki vught | reiki den bosch | reiki 's-hertogenbosch

Ervaringen Fémes Retreats

Bea, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Wat een prachtige ervaringen en herinneringen heb jij mij/ons gegeven tijdens Ibiza Retreat. Je hebt in korte tijd met aandacht een waardevol en afwisselend programma georganiseerd met een perfecte balans tussen workshops en vrije tijd. De plek, fijne dynamiek van de groep, zonnig weer en het heerlijke eten waren nog een extra cadeautje. Naast jouw kennismakingen met Reiki, edelstenen, klankschalen en mooie meditaties heb je samenwerkingen opgezocht met professionals die extra hebben bijgedragen aan een bewustwordings- en helingsproces met als resultaat dat deze journey mij meer energie, vreugde, balans en innerlijke rust hebben gebracht. Dankbaar kijk ik terug op deze onvergetelijke reis en beveel deze Retreat van harte aan! Warme groet, Bea

Bea, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Wat een prachtige ervaringen en herinneringen heb jij mij/ons gegeven tijdens Ibiza Retreat. Je hebt in korte tijd met aandacht een waardevol en afwisselend programma georganiseerd met een perfecte balans tussen workshops en vrije tijd. De plek, fijne dynamiek van de groep, zonnig weer en het heerlijke eten waren nog een extra cadeautje. Naast jouw kennismakingen met Reiki, edelstenen, klankschalen en mooie meditaties heb je samenwerkingen opgezocht met professionals die extra hebben bijgedragen aan een bewustwordings- en helingsproces met als resultaat dat deze journey mij meer energie, vreugde, balans en innerlijke rust hebben gebracht. Dankbaar kijk ik terug op deze onvergetelijke reis en beveel deze Retreat van harte aan! Warme groet, Bea

Sjoukje, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Deelgenomen aan de Retreat van Antonie! Een fantastische ervaring waar ik enorm dankbaar voor ben! Een hele mooie groep vrouwen in een prachtige vila op Ibiza. Een afwisseling van fijne sessies en vrije tijd. Enorm verwend met heerlijke en gezonde voeding. Een cadeau aan mezelf!’

Ervaringen en pluspunten tijdens het Retreat:

 • De vila; mooi, schoon, netjes, ruim, sfeervol, zwembad, veel groen.
 • De groep; warm, open, liefdevol, verbinding.
 • Eten; heerlijk, gezond, gevarieerd, voedzaam.
 • Het boekje en de steen bij binnenkomst.
 • Het welkomstrondje de eerste avond inclusief kaart.
 • Yoga.
 • Meditaties.
 • Volle maan ritueel.
 • Uitleg sterrenbeelden.
 • Reiki.
 • Klankschalen.
 • De 1 op 1 sessies.
 • Vrije tijd.
 • Het programma was duidelijk.

Veel liefs van Sjoukje

Marcha, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Lieve Antonie,

Allereerst wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de bijzondere ervaring! Het heeft me diep geraakt en heb weer stukjes van mezelf terug gevonden.
Het heeft ruimte geschept om dingen anders te benaderen, het heeft ook meer rust gebracht. Ik kijk naar mezelf in een een nieuw daglicht! Ook dingen waarvan ik dacht: je bent gek, komen me niet langer meer vreemd voor. De kracht die dat voort brengt heeft me doen aarden. Alles is een en alles is met elkaar verbonden, wat ongelofelijk mooi!

Ook om dit te mogen mee maken met Moon , mijn dochter is zo waardevol! Het gezelschap was ook prachtig en intens, iedereen mocht zichzelf zijn. De energie spatte er soms vanaf! Verder , je hebt het fantastisch gedaan en voor altijd een plek in mijn hart.

Chris, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Afgelopen maand was het zover, ik ging voor het eerst deelnemen aan een retreat, en nog wel op Ibiza, een retreat wat georganiseerd was door Antonie.

Ik vond het best spannend, alleen reizen en naar een plek gaan en samen met 13 andere vrouwen die ik niet kende, voor mij best een stap;)

Nu kan ik zeggen dat het een groot cadeau aan mezelf is geweest.

Het afwisselende programma met de fijne workshops, voelde eigenlijk meteen heel fijn, warm, liefdevol en helend, maar waren ook diepgaand en dat bracht natuurlijk ook emotie met zich mee.

Je liet ons kennismaken met jouw kennis in edelstenen, klankschalen en Reiki. De trip naar Es Vedra was een geweldige ervaring. De groepsdynamiek voelde meteen goed aan, wat hebben we mooie gesprekken gehad en wat hebben we ontzettend gelachen en een traantje gelaten.

En ondertussen werd er de hele dag keihard gewerkt in de kitchen door onze spirituele fabulous chef kok Nicole, die de heerlijkste gerechten voor ons bereidde die verrukkelijk waren en ook nog eens heel gezond.

De villa was heel mooi, groot, schoon, een heerlijke tuin met een groot zwembad en vlakbij het vliegveld, ook handig;)

Ik ben enorm dankbaar dat ik heb deelgenomen, het heeft me veel gebracht, ik heb ook goed kunnen loslaten en dat gevoel neem ik heel graag met me mee!!

Lieve Antonie, dankjewel voor alles!

Liefs Chris

Astrid, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Wat een bijzondere 4 dagen hebben we met z’n allen meegemaakt tijdens de Fémes Retreat.

16 unieke vrouwen, Ibiza, een lekker huis met prachtige tuin en zwembad, heerlijk origineel eten van super kok Nicole en bijzondere inspirerende en spirituele momenten.

De workshops waren persoonlijk, diepgaand en erg mooi om mee te maken.

Antonie, wat heb je dat allemaal goed georganiseerd, het liep op rolletjes. Jouw warmte en liefdevolle aanwezigheid gaf een extra dimensie aan onze tijd op Ibiza.

Ik had een geweldig roommate die ik niet kende, maar waar ik meteen een klik mee voelde.

Mijn accu is weer opgeladen en ik heb nieuwe inzichten gekregen waar ik mee verder kan.

Bedankt!

Astrid

En ondertussen werd er de hele dag keihard gewerkt in de kitchen door onze spirituele fabulous chef kok Nicole, die de heerlijkste gerechten voor ons bereidde die verrukkelijk waren en ook nog eens heel gezond.

De villa was heel mooi, groot, schoon, een heerlijke tuin met een groot zwembad en vlakbij het vliegveld, ook handig;)

Ik ben enorm dankbaar dat ik heb deelgenomen, het heeft me veel gebracht, ik heb ook goed kunnen loslaten en dat gevoel neem ik heel graag met me mee!!

Lieve Antonie, dankjewel voor alles!

Liefs Chris

Annet, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Het was een bijzondere week op Ibiza een geweldige ervaring de Fémes Holistic Retreat. Gehouden op een prachtig locatie met een mooie botanische tuin. In de tuin staat een prachtige olijfboom en mooie planten zoals de bougainville met zijn heerlijk geurende bloemen. Met ook nog een zwembad waar ik iedere ochtend even een paar baantjes kon trekken was het helemaal top. De retreat was heel bijzonder, van alles wat om helemaal bij jezelf te komen. Van Reiki, Yoga, klankschalen, massage en iedere dag een geleide meditatie,  een super relaxte ervaring. De Sjamaan Samantha kwam voor een reinigingsritueel en breathwork, dit was een mooie beleving om te ervaren. Heel speciaal was de volle maan ceremonie van Samantha en die avond hadden we ook nog een prachtige volle maan, het had iets magisch.

Iedere dag een heerlijke vegetarische maaltijd van onze super enthousiaste kok Nicole maakte dagen op Ibiza helemaal af. Onder de veranda konden dan genieten van het heerlijke eten. We hadden een gezellige groep vrouwen met mooie energie. Wat hebben we genoten, ook met het uitstapje naar Es Vedra. Met de laatste stranddag was het helemaal af. Helemaal Zen kwamen weer terug en een ervaring rijker, voor herhaling vatbaar. Bedankt Antonie voor de mooie momenten.

Danielle, Fémes Holistic Retreat Ibiza, oktober 2022

Een bijzonder retraite, met een bijzondere groep lieve mensen, ieder in hun eigen kracht.

De inhoudelijke kennis en workshops waren goed, met uitblinker Samantha Liberta, Haar kennis en innerlijke kracht was overweldigend. Fijne dagen gehad, met overheerlijk eten. Antonie complimenten voor deze bijzondere retraite.

Iedere dag een heerlijke vegetarische maaltijd van onze super enthousiaste kok Nicole maakte dagen op Ibiza helemaal af. Onder de veranda konden dan genieten van het heerlijke eten. We hadden een gezellige groep vrouwen met mooie energie. Wat hebben we genoten, ook met het uitstapje naar Es Vedra. Met de laatste stranddag was het helemaal af. Helemaal Zen kwamen weer terug en een ervaring rijker, voor herhaling vatbaar. Bedankt Antonie voor de mooie momenten.