Yoga en spiritualiteit: hoe zijn ze verbonden?

Yoga is een holistische sleutel tot een gelukkig leven. Met technieken die lichaam, geest en adem verenigen, brengt yoga ons in contact met het diepste van ons wezen – het spirituele aspect in ons leven.

Op onze holistische retreat op Ibiza gaan we natuurlijk ook yoga doen.

Let me introduce you one of the Fémes crew members: Scarlet Nayana

In November 2017 ben ik naar Ibiza verhuisd. Helemaal alleen, kende wat mensen maar ik had nog niet echt vrienden. Ik wilde hier wonen en leven. Dit voelde ik heel sterk toen ik groot durfde te dromen. Dat proces kwam pas toen ik de reis naar binnen ben gegaan, gedwongen door mijn burn-out in 2016. Die heeft mij uiteindelijk veel goeds gebracht. Ik leef nu eindelijk echt het leven dat ik wil leiden.

Nu mijn 5e zomer alweer en het leven is mooi! Ik woon in het noorden vlakbij het strand met mijn 2 katten en ik heb een mooi leven opgebouwd met variërend werk en een grote diverse vriendengroep. Ik hou ervan om mensen met de natuur en met zichzelf te verbinden. De natuur in Ibiza is prachtig en overvloedig en is ook een van de redenen dat je je hier zo goed voelt. De verbinding met jezelf maken is niet altijd makkelijk, zeker niet als je het niet gewend bent, maar dit is precies wat yoga voor je doet en wat ik in mijn yogalessen bereik met mijn studenten. De reis naar binnen. Zó belangrijk om die eerst te maken voordat je de flow naar buiten weet te vinden. Yoga is de verbinding met jezelf. Het heeft mij gebracht tot het manifesteren van mijn droomleven.

Yoga, meditaties, hikes, ademwerk, massages, coaching, retreats, evenementen.. alles op het gebied van well-being verzorg ik hier voor wie daar naar verlangt. Daarnaast verhuur ik ook villa’s en zoek huizen voor mensen. Ik heb een groot netwerk opgebouwd met villa eigenaren en bemiddelaars en huizenbemiddeling is in het Covid jaar op mijn pad gekomen (en ook mijn redding geweest aangezien het toerisme nagenoeg stil kwam te liggen:-)).

Ik kijk er heel erg naar uit om bij te dragen met mijn sessies tijdens het mooie holistische retreat van Antonie, die ik heb ontmoet op een retreat waar ik zelf yogales gaf. Dat gaf Antonie de aanleiding om mij te vragen, waar ik heel dankbaar voor ben.

Mochten jullie vast een indruk van mij willen krijgen dan kun je op mijn website kijken: www.yogahealinghappiness.com of je kunt me vinden op social media onder die naam of mijn eigen naam Scarlet Nayana.

Leuk jullie te ontmoeten in oktober!, wordt mooi!

Liefs uit het zonnige en warme Ibiza, Scarlet Nayana

Ik ontmoet je graag mooi mens.