IK BEN

Antonie Janssen

Ik ben Antonie Janssen, HBO-gediplomeerd Holistisch Therapeut, Coach, Reiki Master en Trainer. Daarnaast geef ik Reiki cursussen. Fémes Spiritual Center is mijn praktijk in Vught (vlakbij Den Bosch).

Na mijn HBO opleiding Commerciële Economie ben ik het bedrijfsleven in gegaan en ben ik in 2000 mijn carrière bij Adecco begonnen. Binnen Adecco heb ik diverse (commerciële) posities vervuld. Tijdens mijn loopbaan bij Adecco heb ik veel met mensen gewerkt, maar ook heb ik individuen en groepen getraind. Hier is mijn interesse en passie ontstaan voor het coachen van mensen.

Stress

Jarenlang liep ik mezelf voorbij; ik moest veel van mezelf. Ik wilde alles goed doen in mijn gezin, mijn werk en in mijn sociale leven. Stress was ‘normaal’ voor me. Ik was heel streng voor mezelf en het was niet snel goed genoeg. Perfectie was belangrijk voor me en ik wilde graag controle en grip houden op zaken. Daarmee legde ik een enorme druk op mijzelf en anderen. Ik stopte gevoelens weg want het tonen ervan was voor mij een teken van zwakte.

Toen zakte ik door het ijs en kwam ik bijna in een burn-out terecht. Ik kwam in aanraking met Holistische therapie en Reiki. Door Reiki te leren en toe te passen begon ik het zelfgenezend vermogen van mijn lichaam te (h)erkennen. Ook ondersteunde Reiki mijn leerprocessen. Door Holistische therapie leerde ik om uit mijn hoofd te gaan en weer in mijn lijf te komen. Ik leerde om mijn gevoelens weer volledig toe te laten en te ervaren en gaf ze de ruimte die ze nodig hadden. Ik kon mijn vastgehouden spanningen eindelijk loslaten waardoor mijn fysieke, emotionele en mentale klachten verdwenen.

De sprong naar Fémes!

In de opleiding tot Holistisch therapeut vielen nog meer dingen op hun plek. Door allerlei methodieken toe te passen heb ik veel oude emoties kunnen doorleven en een plek kunnen geven. Ik voel me weer vrij en leef vanuit mijn essentie, vanuit wie ik diep van binnen ben. Ik sta hierdoor krachtig in het leven. Dit voelde zo goed dat ik mijn eigen praktijk heb opgezet om mensen die kampen met fysieke en emotionele klachten die hierdoor vastlopen in hun leven, relaties of werk te coachen en verder te helpen.

De letters Fémes staan voor: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Maar Fémes staat ook voor jezelf verder ontwikkelen. Dat wat in jou leeft aan ideeën, wensen en verlangens realiseren en tot expressie laten komen. Ook jij kunt al jouw waarde en potentie ten volle benutten. Creëer een leven dat goed voelt van binnen in plaats van een leven dat er van buiten goed uit ziet!

BE Fémes!

Door middel van mijn aanpak en verschillende behandelingen, sessies en coachingsprogramma’s verdwijnen jouw fysieke en emotionele klachten. En dat zal zich snel vertalen in meer zelfvertrouwen, is je werk & privé situatie weer in balans, kun je doen wat jou echt gelukkig maakt en sta je weer je mannetje!

Wil je meer weten? Vraag een gesprek aan via de contactpagina en ik laat je in een gesprek van een half uur zien wat ik voor je kan betekenen.

Antonie

Ik ontmoet je graag, mooi mens ❤.

Contact