Over ons, monique, Fémes Spiritual Center, Reiki Vught, Reiki 's-Hertogenbosch, Reiki Den Bosch

IK BEN

Monique Janssen

Ik ben Monique. Vanuit de passie voor leven heb ik vele mooie paden bewandeld, mogen ervaren en vele vormen mogen leren om steeds terug te kunnen keren naar mijn eigen  essentie.

Mijn reis begon na het lezen van het bijzondere boek de Celestijnse belofte. Rond mijn 25ste onderging ik voor het eerst een reiki behandeling en dat heeft me nooit meer losgelaten. In de daarop volgende jaren heb ik mijn reiki I en II behaald en 10 jaar later heb ik mijn master gehaald.

In de tijd daartussen ben ik in aanraking gekomen met intuïtieve ontwikkeling en ben ik de 4-jarige opleiding gaan doen bij het instituut Mens en intuïtie in Amersfoort. Intuïtieve ontwikkeling/Healing/Reading/Lightworker.

In de loop der jaren ben ik met van alles bekend geworden / eigen gemaakt en heb diverse opleidingen en cursussen gedaan zoals Energetische massage, klankschalen, voetreflex, ayahuasca, breathwork, opstellingen, biodanza, tantra, Siberisch sjamanisme, Keltisch sjamanisme.

Met name het Keltisch sjamanisme sprak me het meest aan en heb 3 jaar lang een vrouwencirkel gelopen in verschillende rollen. Hierin is mijn spiritueel bewustzijn gegroeid en ben ik de essentie van het leven gaan begrijpen. Ik ben dankbaar wat de natuur mij geeft en het leven mij aanreikt.

Contact